Am fost casatorita si din aceasta casatorie a rezultat o fata.Casatoria nu a mers si am divortat iar ulterior m-am recasatorit si sunt si astazi casatorita de 40 de ani.Din a 2-a casatorie nu am avut copii,iar fata rezultata din prima casatorie nu a fost infiata de sotul meu.Va rog sa-mi spuneti in cazul decesului sotului meu si al meu , cumnata mea(sora sotului meu) ar avea drept la mostenire,un apartament cumparat cu cel de-al doilea sot.Ce trebuie sa fac ca fata mea sa ramana cu apartamentul.Va multumesc mult!
sau puteti face contract de v-c cu clauza de uzufruct . ceea ce inseamna ca dvs si sotul, in calitate de uzufructuari puteti locui pe toata durata vietii in apartament , iar fata dvs are doar nuda proprietate.
Uzufruct
Borika
Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)
Uzufruct
plopilor
uzufructarul , se poate casatori ,poate sa refuze propietarului sa locuiasca in acelasi imobil sau poate lasa in folosinta unui posibil ... (vezi toată discuția)