avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru cabinet
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru cabinet

Buna seara,

As dori sa deschid un cabinet de medicina alternativa sau de psihologie.
Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru aceste domenii?
Daca da, cum trebuie sa procedez? Mentionez ca am pana in 30 ani.

Va multumesc!
Numai bine!
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2015
giulia04, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:15, 21 Aprilie 2015
Exista posibilitatea de a accesa programe nationale dar pentru asta trebuie sa infiintati SRL sau SRL-D. CMI nu sunt eligibile sa acceseze fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pentru deschiderea unui "cabinet individual de psihologie" avi8826 avi8826 As dori sa deschid un Cabinet individual de Psihologie, cu urmatoarele specializari: Psihoterapie, Consiliere psihologica, Psihologie Clinica. Se pot ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara simona080 simona080 buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet radiologie dentara florin-catalina florin-catalina am 28 de ani si as dori sa deschid un cabinet de radiologie dentara cu fonduri europene!mentionez ca am posibilitatea sa deschid cabinetul atat in urban cat si ... (vezi toată discuția)