avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate in spital fara acordul conducerii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate in spital fara acordul conducerii

este posibil sa faci intr-un spital carte de identitate unui bolnav fara ca cineva din conducerea spitalului sa stie ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:44, 23 Aprilie 2015
De ce n-ar fi? Nu e nevoie de autorizatie speciala ca sa intre un lucrator de la Evidenta cu statia mobila.
Sunteti angajat al spitalului sau apartinator?
Daca lucratorul de la evidenta s-a deplasat la spital inseamna ca cineva a sesizat in scris faptul ca persoana se afla in spital si nu are carte de identitate. Teoretic insasi spitalul la internare era obligat sa sesizeze serviciul de evidenta. Apartinatorii pe baza unei cereri scrise si a unei adeverinte medicale din care sa rezulte ca persoana este incapabila de a se deplasa la sediul serv.de evidenta, solicita deplasarea cu statia mobila la spital in vederea punerii in legalitate a bolnavului. Nu scrie niciunde in lege ca este interzis, acuma daca se anunta seful de sectie nu cred ca acesta ar avea ceva impotriva, depinde si in ce sectie se afla internat bolnavul ca sunt intradevar sectii unde nu are voie sa intre personalul nemedical.
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi incasate pentru o persoana bolnava leusan leusan Rog un sfat in urmatoarea situatie: O persoana salariat al Directiei de Asistenta siciala din cadrul unei primarii in functia de insotitor personal al ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci fara prezenta proprietarului ghitzarushul ghitzarushul buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: imi expira cartea de identitate si propietarul imobilului este bolnav la pat si nu se poate deplasa pt ... (vezi toată discuția)
Vecina cu probleme psihice Razvangabriela Razvangabriela o intrebare va rog ...vecina mea de la etajul 2 este foarte nebuna a mai fost internata pentru motivul acesta dar acuma nu vrea sa mearga la spital mentionez ... (vezi toată discuția)