avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare statut juridic contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare statut juridic contract inchiriere

buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
La o primarie exista un contract de inchiriere pasune pe o durata de 5 ani incheiat intre Primarie si o persoana fizica.Chiriasul doreste modificarea contractului in sensul ca din persoana fizica sa se modifice contractul pe persoana fizica autorizata, acesta avand PFA din anul 2009 pentru plata subventii APIA 2015-2016.
Este legal?dati-mi si mie cadrul legislativ.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificare statut juridic contract inchiriere ygrecx ygrecx buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: La o primarie exista un contract de inchiriere pasune pe o durata de 5 ani incheiat intre Primarie ... (vezi toată discuția)
Subventie apia si taxe aferente dlcodrut dlcodrut Buna ziua, Am depus dosar la Apia pentru acordarea subventiei pentru terenuri agricole pe care le-am luat in folosinta de la fiica mea in baza unui ... (vezi toată discuția)
Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)