avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventie APIA si taxe aferente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventie APIA si taxe aferente

Buna ziua,
Am depus dosar la Apia pentru acordarea subventiei pentru terenuri agricole pe care le-am luat in folosinta de la fiica mea in baza unui Contract de Comodat incheiat la Primaria unde se afla terenurile. Fiind o suprafata de peste 20ha, pe anul 2015 valoarea subventiei a depasit 5000 Euro. Din nestiinta nu am facut nici o declaratie la ANAF.
Intrebarile mele sunt:
1. ce trebuie sa fac in aceasta situatie pentru intrarea in legalitate si ce documente eliberate de ANAF trebuie sa prezint la APIA pentru a beneficia de subventie si in anul 2016?
2. pentru pasunile permanente, e obligatoriu sa detii animale (oi)? cate anume la ha?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
dlcodrut, utilizator

Alte discuții în legătură

Reprezentare copropietar in relatia cu apia mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com Suntem 11 urmasi ai unei pasuni montane de cca 300 ha dobandite de bunicii nostri , punerea in posesie s-a facut pe intreaga suprafata fiind in indiviviziune ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere subventie pasuni a apia luciamihalache luciamihalache Buna ziua, Am in proprietate o 25 ha de pasune. Nu am animale dar intretin - cosesc regulat pasunea. Pana acum am primit subventia de la APIA. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Acte subventii apia 2015 alexmatusoiu61 alexmatusoiu61 Buna ziua, Ma numesc Alexandru si v-as supune atentiei urmatoarea problema. Detin o suprafata de aprox 10 Ha de pajiste pasune permanenta cu titlu de ... (vezi toată discuția)