avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua
As dori sa stiu daca Ordinul 1474/2011 pentru aprobarea Instrucţiunilor de aplicare a unor prevederi OUG nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor mai este in vigoare.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 20 Aprilie 2015
Ordinul nr.1474/2011 este inca in vigoare.

Noile norme dupa intrarea in vigoare a Legii nr.126/2014 nu au fost inca elaborate.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului ContSters242138 ContSters242138 Buna ziua, Imi puteti da va rog temeiul legal privind concediul crestera copilului? Multumesc. (vezi toată discuția)
Legea privind amnistia indemnizatiei materne danacla danacla Buna ziua, As dori sa stiu daca noua lege privind amnistia mamelor este valabila si pentru mine. Copilu a implinit 2 ani in iulie 2014 iar eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Doresc sa aflu cat mai multe despre concediul pentru cresterea copilului mt7x_murdok mt7x_murdok Buna, doresc sa aflu mai multe despre CIC daca se poate: Sotia mea a nascut in data de 16 feb. si astazi am scos certificatul de nastere al copilului dar ce ... (vezi toată discuția)