avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... buna ziua
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

buna ziua

imi spuneti va rog daca e considerata vechime in munca activitatea unui functionar public debutant daca acesta nu indeplineste perioada de stagiu?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:12, 23 Aprilie 2015
deci daca am acceptul conducatorului ma pot transfera la cerere pe o functie de debutant ?
Va puteti transfera la cerere daca aveti acordul conducatorului autoritatii sau institutiei publice la care se solicita transferul.
Imi puteti care e procedura de solicitare a transferului la cerere? Trebuie sa existe un post vacant:"> scos deja la concurs pentru a solicita transferul la cerere ?
Nu trebuie ca postul sa fie deja scos la concurs ci ca acesta sa existe efectiv in statul de functii, sa corespunda cu incadrarea pe care dvs. o aveti in prezent si sa fie vacant iar ordonatorul de credite sa fie de acord ca dvs. sa-l ocupati prin transfer.
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere angel 21 angel 21 Buna ziua! Sunt functionar public de executie clasa I la o primarie si as dori sa ma transfer la o alta primarie la funtia de secretar comuna, care a devenit ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere a functionarilor ContSters359110 ContSters359110 In cazul unui transfer la cerere, se solicita transferul pe un post vacant deja scos la concurs de catre autoritatea la care doresc transferul ? sau se face ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Jovanna Jovanna Sunt functionar public intr-o primarie , ma pot transfera la consiliul judetean? Trebuie o anumita vechime pentru a face cerere de transfer ? Postul trebuie ... (vezi toată discuția)