avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca nu se aproba ajutorul public judiciar platesc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca nu se aproba ajutorul public judiciar platesc cheltuieli de judecata?

Buna ziua,

Fiti amabili si spuneti-mi si mie daca am solicitat scutirea de la taxa de timbru judiciar si nu mi se aproba, eu neavand venituri, nu mai are loc procesul dar platesc cheltuieli de judecata daca nu a avut loc?

Partile cu care ma judec au depus intampinari.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:32, 20 Aprilie 2015
Daca nu se admite cererea de acordare a ajutorului public judiciar, veti achita taxa de timbru judiciar asa cum vi s-a pus in vedere.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Francisc Gerber, Avocat
Daca nu platesc taxa de timbru era intrebarea....Nu o voi plati!
In acest caz, platesc cheltuieli de judecata? Procesul practic nu mai are loc, nu?
Sunteți în fața primei instanțe și nu a avut loc nicio înfățișare? Spuneți-ne mai multe despre stadiul în care se află litigiul dvs.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Scutit taxa de timbru judiciar VikBemBem VikBemBem Buna ziua. Doresc sa fac un apel la o hotarare. Am fost scutit de taxa de timbru judiciar la prima judecata. Voi face cerere de scutire taxa timbru ... (vezi toată discuția)