avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contrat de munca cu acordul partilor la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contrat de munca cu acordul partilor la o firma in faliment

Buna ziua!

In cazul unei firme aflate in procedura de faliment, contractele salariatilor (contabil si director) pot inceta cu acordul partilor?
Daca da, decizia trebuie semnata de administratorul judiciar?
In cazul in care se doreste recuperarea salariilor restante de la Fondul de Garantare se mai poate face acest lucru avand in vedere ca salariatii un demisionat?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 16:00, 20 Aprilie 2015
Raspunsul e da la toate intrebarile
1. CIM poate inceta cu acordul partilor.
2.Administratorul judiciar in calitate de manager al societatii trebuie sa-si exprime acordul.
3, Recuperarea salariilor pe dispozitiile Legii 200/2006 si a normelor de aplicare a legii nu conditioneaza modul de incetare a CIM ci doar De Incetarea efectiva a CIM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale mafoame mafoame am fost disponibilizat in iunuie2014,in noiembrie 2014 firma a intrat in insolventa. cum pot recupera cele 4 salarii restante de la firma? Cele 4 salarii ... (vezi toată discuția)
Falimentul libra_y2005 libra_y2005 IN CAZUL IN CARE O SOCIETATE COMERCIALA DECLARA FALIMENT, IN CE CONDITII SE POT RECUPERA SALARIILE RESTANTE PE CARE ACEASTA LE DATOREAZA ANGAJATILOR SAI? CARE ... (vezi toată discuția)