avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Drepturi salariale

am fost disponibilizat in iunuie2014,in noiembrie 2014 firma a intrat in insolventa.
cum pot recupera cele 4 salarii restante de la firma? Cele 4 salarii restante sunt pierdute daca firma intra in faliment? Nu pot recupera acesti banii de la Fondul de garantare?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 08:48, 28 August 2015
Trebuie sa notificati in scris administratorul judiciar / lichidatorul sa faca demersurile necesare pentru plata creantelor salariale din Fondul de Garantare, conform art.19 alin.4 doin Legea 200/2006.
Asigurati-va ca inregistreaza notificarea dvs., astfel este obligat sa se ocupe de asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii nicusor69 nicusor69 buna ziua.am fost in insolventa ,faliment la o firma care am fost angajat,de 6 luni cum pot recupera salariile.cu respect va multumesc. =D> [Mesaj editat - ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate concedieri andreea_casaru andreea_casaru Buna, Am fost disponibilizata in baza legii 85/2006,care se refera la disponibilizari in caz de insolventa(se acorda un preaviz de 15 zile lucratoare ,fara ... (vezi toată discuția)
Ajutor- legea insolventei!!!!!!!!!!!! elenadeverde elenadeverde Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti: - in ce conditii (ce documente trebuiau sa fie intocmite) la o societate comerciala care se afla in insolventa in baza ... (vezi toată discuția)