Buna , in urma cu ceva timp am facut un drum in Germania si am avut ghinionul ca in Austria sa depasesc limita de viteza (100km/h) cu 19 km/h fara sa sesizez , am primit amenda de 60 Euro prin posta dupa o luna de zile , intrebarea mea e : Amenda se trece pe impozit ? Ce se intampla daca nu platesc ? Care ar fi sanctiunile in timp ?
Amenda trebuie achitata in contul indicat in adresa Politiei. Daca nu o veti achita in termenul stabilit prin adresa, si nici nu atacati PV de contraventie, acesta va deveni titlu executoriu european care va putea fi pus in executare silita in Romania. Aceasta va avea loc prin obligarea dv. la plata sumei de catre organele fiscale romane la momentul in care veti solicita plata altor taxe sau impozite locale, certificate fiscale sau la instrainarea/achizitionarea vreunui bun, data la care veti suporta si penalitati/dobanzi impuse de statul austriac urmare a neachitarii amenzii in termenul stabilit. ;)
Scrisoare de informare
Grace2
Buna ziua!
Am gasit la cutia postala o Scrisoare de informare din Germania prin care se spune ca intr-o zi din octombrie am depasit viteza admisa (30 km/ h) ... (vezi toată discuția)