care este pedeapsa pentru o persoana care vine in fata portii tale, iti vorbeste necuviincios, se intoarce cu spatele si se apleaca in fata ( ... ) si cine ar trebui sa -l pedepseasca ?
Va multumesc pentru raspuns ! Sa inteleg ca nefiind infractiune, deci nu un lucru rau, pot sa pun filmuletul pe you tube sau facebook,sa vada si prietenii si cunostiintele doamnei cum se poarta o persoana care pretinde ca are doua facultati ? Intamplarea este din iunie 2013, am facut o plangere penala si abia luna trecuta am primit solutia parchetului care a dat neurmarire, motivand ca ,,fapta nu prezinta interes public si nu a starnit o stare de indignare sau temere in randul unor persoane straine de conflict "... Noi reclamasem initial, la DSV faptul ca aceasta familie lasa pe domeniul public,pe drum, nesupravegheati cei trei caini pe care ii detin, care au speriat in mai multe randuri atat nepoteii mei cat si alti copii, vin la gardul nostru ( dresati pt asa ceva, s-ar putea numii hartuire ? ) si fac o harmalaie de nedescris, atat ziua cat si noaptea, iar gestul doamnei a fost ca raspuns la un avertisment dat de aceasta institutie. Desi au primit vreo 5 avertismente si de la politie( pentru unul si acelasi lucru ) acesti caini, dupa doi ani sunt in continuare liberi pe drum. Ce-i de facut ?