Buna ziua ! As dori mult sa ma informati asupra unor aspecte cu privire la amenda contraventionala pe care am primit-o, deoarece tocmai iesisem din scara blocului iar lesa cainelui se afla in mana mea.Doi politisti de la politia locala, m-au vazut si m-au intrebat cum ma numesc.Eu de buna credinta am spus, unul dintre acestia(fara a se legitima in prealabil si nu stiu daca aveau si ordin de serviciu) au transmis prin statie numele meu, mi-au facut o fotografie cu telefonul, ceea ce nu cred ca este legal, si mi-au spus ca imi vor trimite amenda acasa.Nu spun ca nu am fost vinovata, insa eu doresc sa contest aceasta amenda, deoarece din cate cunosc eu, ele se aplica gradual,probabil ca ar fi fost normal sa primesc un avertisment( am primit 200 lei cu posibilitate de achitare 100 lei in 48 de ore).Si cred( asta va rog sa-mi spuneti Dvs.) ca p.v.nu se incheie in lipsa contravenientului, si mai mult decat atat au scris d-nii politisti ca ' persoanele de fata refuza calitatea de martor' ( minciuna grosolana ca de fata nu s-a aflat nici o persoana, motiv pentru care zic eu ca acest lucru atrage nulitatea acestui proces verbal.Va rog sa-mi spuneti daca sa ma lupt cu morile de vant in tribunal, sau sa constientizez ca traiesc in Romania , un teritoriu cu o populatie si nu un popor , supus unor legi care nu numai ca sunt facute pentru " STRUTI" , insa cei care le aplica nici macar nu sunt evaluati...Oare legea aceasta nu trebuia promovata, in asa fel ca oamenii sa cunoasca indeaproape aplicarea ei ? Sunt batrani care isi alina singuratatea cu acest patruped, numit din antichitate" prietenul omuilui", care nu stau pe internet sa-si asume toate aceste ' minunatii'! Oare am rezolvat problema comunitarilor si acum castigam bani la buget de pe urma acestor caini iubiti de stapanii lor, ingrijiti, cu carnet de sanatate, cu punngi menajere in buzunar si cu tot ce implica cresterea si intretinerea lui ? Eu aveam lesa in mana, inca odata ma repet....De ce am primit amenda ? Va rog sa ma credeti ca in ziua aceea am facut depresie pentru faptul ca traiesc in aceasta tara( a nustiu cata depresie )...Am simtit ca imi venea sa urlu, sa strig in gura mare ca este o nedreptate...insa cine sa ma auda ??????Foarte trist, dar adevarat....Daca puteti sa-mi dati niste sfaturi juridice va rog sa o faceti, nu stiu cat iubiti animalele, insa eu cu cat cunosc mai mult oamenii, cu atat le iubesc mai tare ! Va doresc numai bine , cu dorinta de a ne vindeca de ceea ce este inuman !
Cel mai recent răspuns:
mishulete , utilizator
15:29, 8 Ianuarie 2019