avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sunt trecuta in mod abuziv cu mai multe persoane la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sunt trecuta in mod abuziv cu mai multe persoane la intretinere

cand prietenul meu s-a mutat de la mine in luna august 2014 eu am depus o cerere pentru a fi trecuta o singura persoana la intretinere, dar s-a hotarat de catre consiliul de administrare in mod abuziv sa fiu in continuare trecuta 2 persoane, desi locuiam singura. abia din luna martie 2015 sunt trecuta o pesoana. am tot facut cereri si am tot discutat problema cu administratorul, presedintele blocului, insa de fiecare data am primit raspunsul "o sa va rezolv". eu am platit de fiecare data ca sa nu am penalizari. cum imi pot totusi recupera suma? mentionez ca nu mi s-a dat niciodata un raspuns oficial in scris la cererile mele. multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:22, 20 Aprilie 2015
O rezolvare amiabila ar fi sa cereti sa fiti trecuta 0 persoane pentru o perioada de 7 luni pentru a compensa perioada in care ati fost trecuta cu 2 persoane .
Cererile le-ati facut in scris? AVeti dovada depunerii la presedinte a cererilor?
Trebuia sa contestati lista de intretinere in termen de 10 zile de la afisare.
O solutie poate sa fie cea sugerata de @Mytro sau sa ii amenintati ca ii veti da in judecata pentru ca nu au luat in seama cererile de scoatere de la intretinere a unei persoane si sa cereti recalcularea intretinerii pe perioada scursa de la prima cerere pana la scoaterea efectiva din lista. Recalcularea trebuie facuta numai pentru cheltuielile pe nr de persoane.
Daca nu rezolvati amiabil nu va ramane decat sa actionati asociatia in instanta.
Vedeti insa sa fiti atenta la termenele procedurale.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari,decizii ale adunarii generale,ale presedintelui si comitetului executiv
Cererea depusa in august 2014 pentru scoaterea din evidenta a prietenului dvs ,are numar inregistrare,semnatura de primire ?
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa analizeze situatia si sa dispuna masurile necesare
Daca presedintele de asociatie refuza sa raspunda si daca detineti cerere semnata,puteti sa va adresati oficial serviciului specializat din primarie
multumesc mult pt raspunsuri. am tot ce imi trebuie dar cum nu imi place sa ma cert am tot sperat ca se rezolva amiabil. locuiesc in sectorul 6. merg la primaria de sector si depun acolo o plangere?

Alte discuții în legătură

Asociația de proprietari cristinaapostol cristinaapostol Mă poate ajuta cineva ? Locuiesc în Italia de 2 ani . Am fost în luna august în tara 8 zile din care 5 am fost la mare . M -am trezit acum ca m -au ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane trecute la intretinere IUSTIN200 IUSTIN200 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA CU ASOCIATIA.IN LUNA IUNIE AM FACUT CERERE PRESEDINTELUI DE ASOCIATIE SA FIU SCOS DE LA INTRETINERE CU 2 PERSOANE PENTRU LUNILE ... (vezi toată discuția)
Intretinere incarcata lilianaG lilianaG suntem 2 pers intr-un apartament cu 3 camere ~ am *gazduit* un prieten timp de 5 zile in iunie si adm. mi l-a trecut ptr iunie si iulie la cheltuielile comune ... (vezi toată discuția)