avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere incarcata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere incarcata

suntem 2 pers intr-un apartament cu 3 camere ~ am *gazduit* un prieten timp de 5 zile in iunie si adm. mi l-a trecut ptr iunie si iulie la cheltuielile comune ~cand m-am intors acum 2 zile(peste vara nu am fost acasa) adm. mi-a spus ca trebuie sa fac o cerere semnata de 4 pers pentru a-mi scade 1 pers timp de 2 luni ca situatia sa se *echilibreze*-in cuvinte sale.
avund in vedere ca el mi-a adaugat prietenul doar pe spusele unui vecin,chiar trebuie sa fac cererea respectiva?
MULTUMESC PTR RABDARE :p
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 31 August 2009
Daca asa se rezolva situatia "amiabil" faceti-o si veti scuti mult timp si nervi!:)
Daca nu faceti contestatie la lista de cheltuieli si inmanati-o Presedintelui de Asociatie pe baza de semnatura, stampila si nr. de inregistrare! Contestatia trebuie facuta in termen de maxim 10 zile de la data afisarii listei de plata.
Succes!
Daca administratorul si-a asumat raspunderea (nu vad care, ca nu-l trage nimeni de urechi) sa puna o persoana in plus numai pentru ca i-a spus un vecin ca la Dv. locuieste o persoana in plus, atunci sa faca bine sa-si asume raspunderea si facand operatiunea invers pentru ca ii spuneti Dv. De ce cuvantul vecinului ar avea o pondere mai mare decat al Dv.?
Ce e de facut? Faceti o plangere catre presedintele asociatiei in care spuneti ca vi s-a pus pe doua luni o persoana in plus la intretinere si ca in urmatoarele 2 luni aveti pretentia pe langa scoaterea acelei persoane de la intretinere si recalcularea intretinerii pe cele doua luni privitoare la cheltuielile impartite pe nr. de persoane si sa vi se scada acele cheltuieli din contul Dv. Se mai poate face si scotandu-va o persoana de la intretinere (in loc de 2 pers. sa fie trecuta 1) pe urmatoarele 2 luni. Diferenta cred ca ar fi destul de mica, in plus sau minus.
Sugestia pe care v-o fac este ca in niciun caz pe acea plangere sa nu scrieti "cerere" deoarece ar insemna ca Dv. cereti cuiva ceva, dimpotriva, Dv. aveti pretentia sa vi se repare o greseala si in termenul cel mai scurt, in caz contrar va veti adresa primariei....bla, bla.
Credeam ca am vazut destule pe acest forum, dar chestia cu cerere semnata de 4 persoane care sa ateste ce?...... e de tot hazul.
Ratoiti-va un pic la administrator si aduceti-l cu picioarele pe pamant. Se pare ca nu prea stie pe ce lume se afla. Un troglodit din vremuri imemoriale.......
nu are suport legal.Introducerea la plata a fost intreprinsa cu acordul cator semnaturi?Respectivul a solicitat si alte calitati pe care trebuie sa le intruneasca cei 4?
Este un abuz grosolan.Daca va mai aflati in interiorul a 10 zile de la afisarea listei de plata,in conformitate cu art 12 -A,al d)din HG nr 1588/2007 redactati contestatie la lista de plata ,la care presedintele ,are obligatia sa va raspunda in termen de 7 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in situatia cand sunt trecut abuziv cu mai multe persoane la intretinere? deea_222 deea_222 buna ziua,as vrea sa stiu ce pot face in situatia in care am fost trecut cu mai multe pers la intretinere..........eu locuiesc singura si din 3 in 3 luni ma ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pentru 2 persoane? MXSXM MXSXM Locuiesc undeva in Titan. M-am trezit cu 2 persoane trecute la intretinere peste noapte. O intreb pe admnistratora de bloc si imi raspunde ca stie ea din surse ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in situatia in care intretinerea a venit aberant? masayoshi masayoshi Stau cu chirie in primul rand. Pe luna mai a venit ~140lei intretinerea, pe luna iunie ~70lei. Stiam din anii anteriori ca intretinerea este 50-70lei, si ... (vezi toată discuția)