Stau cu chirie in primul rand. Pe luna mai a venit ~140lei intretinerea, pe luna iunie ~70lei. Stiam din anii anteriori ca intretinerea este 50-70lei, si aceasta o confirma. In plus 140lei nu era suma cheltuielilor de la avizier. Cert e ca tot blocul a platit aceasta intretinere.
Nu este deloc o suma aberanta pentru o garsoniera.
Conteaza mult daca s-au facut ceva reparatii...
De ce nu-l intrebati pe administrator?
Cum adica 140 lei nu era la avizier? Dar unde era?
Tot blocul a platit 140 lei sau cum?
Nu conteaza ca sunteti chirias, iar cotele la intretinere pot creste de la an la an. Nu e obligatoriu sa ramana sumele mici, asa cum nici painea nu mai costa ca acum cativa ani!
L-am intrebat deja, nu a vrut sa-mi raspunda. A zis sa vin cu propietarul, care normal ca nu e de acord, spunand: "Ce? Ma pun eu cu astia?". Pai da, nu plateste el intretinerea. Concluzia, administratorul fura.
Nu, concluzia este falsa in lipsa de prezumtii adevarate, cu alte cuvinte a nu spune ceva, cuiva, nu inseamna ca vrea sa ascunda, ci ca pur si simplu nu vrea sa stea de vorba cu dv.
Dar celorlalti proprietari le-a spus? Poate aflati de la ceilalti vecini ai dv.
Aici, in cazul dv., administratorul are o vina mult mai mica decat proprietarul dv. care ar trebui sa se implice, ca doar nu stati in casa lui pe degeaba.