avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce se poate face in situatia in care intretinerea a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce se poate face in situatia in care intretinerea a venit aberant?

Stau cu chirie in primul rand. Pe luna mai a venit ~140lei intretinerea, pe luna iunie ~70lei. Stiam din anii anteriori ca intretinerea este 50-70lei, si aceasta o confirma. In plus 140lei nu era suma cheltuielilor de la avizier. Cert e ca tot blocul a platit aceasta intretinere.

Ce se poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 20:45, 18 August 2011
Va adresati in scris presedintelui intrucat, conform legii, locatarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociaiei si sa aibe acces, la cerere, la orice document al acesteia.
Aveti dreptul sa primiti explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de
proprietari si, eventual, sa o contestati la presedintele asociaiei , in termen de 10 zile de
la afiarea listei de plata. Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa rspundaa la contestatie in termen de 7 zile;
La avizier ar trebui afisata baza de calcul a cheltuielilor repartizate in lista de plata. (toate cheltuielile efectuate si criteriul de repartizare: nr.persoane, cota indiviza,...).
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
LocatarB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma intretinere in avans prea mare razvanvelicu razvanvelicu Buna ziua, Tatal meu si-a vandut garsoniera, dar pentru a perfecta actele de vanzare, mai are nevoie si de adeverinta de la administratia blocului, cum ca ... (vezi toată discuția)
Administrator; contestatii... pollet_a pollet_a Bun gasit. Am o problema cu d-l administrator al blocului. Mama mea a decedat din luna august. In garsoniera nu mai locuieste nimeni. Eu merg la 2-3 zile sa ... (vezi toată discuția)
Plata perderi apa in retelele de apa comune ale asociatiei de proprietari husseincudop husseincudop De 3 ani sunt proprietarul unei garsoniere situata intr-un bloc mixt de apartamente. Nu am locuit nici o zi in acest apartament din momentul achizitionarii si ... (vezi toată discuția)