avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concedii consecutive
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concedii consecutive

Buna!Am nevoie de cateva informatii care m-ar putea ajuta cu privire la o problema.Am nascut in 4 02 2008 si sunt in concediu de intretinere a copilului pana in 4 02 2010, dar am ramas insarcinata si voi naste in luna septembrie anul acesta. Nelamurirea mea este urmatoarea:inceteaza concediul pt primul copil imediat ce nasc si intra in vigoare noul concediu( pt al doilea copil )sau astept sa expire primul si apoi depun actele pentru al doilea?Daca este valabila prima situatie atunci concediul pt al doilea copil va dura 2 ani sau mai putin pt ca sau suprapus 4 luni cele doua concedii si atunci voi avea doar un an si 8 luni?
Alta intrebare legata de aceeasi situatie este cu privire la concediul de lauzie.Daca dupa ce nasc al doilea copil mai as avea dreptul la concediu de lauzie?(asta in situatia in care am intrerut concediul pentru primul copil).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iliutana , utilizator 09:18, 26 Iunie 2009
Beneficiati in continuare de indemnizatie crestere copil pana la terminarea perioadei celui de -al doilea.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal
Stiu ca beneficiez de indemnizatie, dar m-ar interesa cand o sa mi se termine perioada de concediu, daca o sa nasc aproximativ in luna sept. anul acesta.DAca se poate vreau mai multe detalii la intrebarea mea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in concediu crestere copil amandrolina amandrolina Buna ziua,am si eu o nelamurire legata de obtinerea indemnizatiei pentru un al doilea copil atata timp cat sunt inca in concediu de maetrnitate cu primul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)