avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma care presteaza un serviciu gratuit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma care presteaza un serviciu gratuit

Buna ziua, am o nelamurire.
Doresc sa prestez un serviciu gratuit insa mai exista in prezent si alte cateva firme care presteaza in acest moment acest serviciu contra cost, dar ele mai presteaza totodata si alte servicii pe care eu nu le prestez.
Mai exact e vorba de publicarea de informatii pe un site, vizibil pentru toata lumea doresc sa fie, in prezent pentru vizualizarea acestor informatii alte firme percep bani. (mentionez ca informatiile sunt publice).
Poate fi considerata concurenta neloaiala ?? eu prestez doar acest serviciu, nu si altele.
va rog sa ma lamuriti si cu articole daca exista in lege undeva scris.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: confidential15 , utilizator 10:13, 22 Aprilie 2015
Eu zic ca nu este concurenta neloiala ce ati prezentat dvs. sumar, parcurgeti si dvs. textul urmator : [ link extern ]
multumesc....mai astept raspunsuri m-am tot uitat peste document dar nu gasesc reglementarea exacta pe acest subiect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala la asociatii de proprietari Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna ziua, sunt administrator la o firma care avem ca obiect de activitate prestarea de servicii curatenie la Asociatii de Proprietari si vreau sa va supun ... (vezi toată discuția)
Campanie electorala? cristinamardare2006 cristinamardare2006 Buna ziua, reprezint o societate comerciala prestatoare de servicii de deratizare si dezinsectie din buzau. Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu din presa ... (vezi toată discuția)