avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe ce se poate pune sechestru?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe ce se poate pune sechestru?

Daca eu ca persoana fizica am cauzat un prejudiciu, sechestrul se poate pune si asupra bunurilor din firma unde sunt unic actionar?
Daca da, ce pot face sa imi protejez preventiv aceste bunuri sau chiar partile sociale detinute in firma respectiva?
Cel mai recent răspuns: flo8200 , utilizator 17:12, 21 Aprilie 2015
Buna ziua!

Bunurile sunt ale persoanei juridice, si deci, nu se poate pune sechestru pe acestea.

Cu stima.
Multumesc.
Partile sociale sunt in proprietatea mea si inseamna ca se poate pune sechestru pe ele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru parti sociale Daniela David Daniela David Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca in activitatea dvs. ati recurs la sechestrarea -in cadrul executarii silite- a partilor sociale ale debitorului sau a ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica cu bunuri ale firmei sudussrl sudussrl Daca o persoana fizica este asociat al unei firme (SRL), se poate face executare silita a persoanei fizice pentru bunurile firmei? (vezi toată discuția)
Sechestru mircya mircya daca mi se pune sechestru pe bunurile personale si am si o firma pe numele meu poate pune sechestru si pe bunurile firmei , specific eu personal sunt dator nu ... (vezi toată discuția)