avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contributia unui parinte la cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contributia unui parinte la cresterea copilului

Buna ziua,am nu baiat de 10 ani care locuieste la mine (eu suntan tatal).Nu am nicio hartie de la judecatorie in sensul asta insa asa am hotarat in acord cu mama copilului.Acum ma rog de ea (de mama naturala a copilului) sa se achite de niste chestii materiale legate de copil,cum ar fi jumatatea de plata la after school,si alte mici chestii.Eu nu I-am cerut si nici nu ai cer banii pentru intretinerea minorului,si nici ea nu se grabeste sa dea ceva ,dar la unele cheltuieli trebuie sa participle.Cum pot sa procedez din punct de vedere legal sa o oblig cumva in sensul asta? Mie personal nu-mi place "circul" si nici pe copil nu vreau sa-l pun sa asiste la aceste momente,eu doresc sa ne iubeasca pe amandoi in mod egal.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircea47 , utilizator 09:28, 21 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor custodie copil invisiblemoon invisiblemoon Buna ziua, Sunt o mama divortata cu un copil minor, custodie comuna cu domiciliul copilului stabilit la mama, cu o pensie alimentara infima. Dar tatal ne ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate cere tatal reincredintarea minorei? rocsy77 rocsy77 buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)
Copilul minorului biaa24 biaa24 Am o intrebare,si va rog sa-mi raspundeti.Am o cunostinta,are 17 ani si are un copil de 3 saptamani,tatal copilului are 21 ani.Fata sta la parintii tatal ... (vezi toată discuția)