avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma nou infiintata fara activitate pina in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma nou infiintata fara activitate pina in septembrie 2015

Buna ziua,

Am infiintat un SRL-D in 6 martie 2015 pentru a putea depune un plan de afaceri in acest an pentru cei 10000 euro de la stat. Activitatea efectiva a firmei o voi incepe in septembrie 2015, specificul firmei fiind after-school.

Pina atunci, sau respectiv pina cand imi va fi aprobat proiectul ( daca va fi aprobat!) , neavand activitate si deci implicit venit as dori sa ma ocup eu de depunerea declaratiilor .
Puteti sa ma ajutati va rog spunandu-mi ce declaratii trebuie sa depun , unde si in ce termene.
Firma e platitoare de impozit pe venit.
Am nevoie de semnatura unui contabil pe aceste declaratii? Daca da , iar eu am diploma de contabilitate primara , am dreptul sa semnez acele declaratii fiind in acelasi timp si adiministratorul firmei?
Va multumesc pentru raspunsuri
Diana

Alte discuții în legătură

Gradinita si after school privata, srl danetwork danetwork Gradinita si after school privata, functioneaza cu autorizatie, este SRL. Masa este servita avand contract cu o firma de catering. Transportul copiilor la si ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila ong (asociatie) - after-school ros199 ros199 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se tine evidenta contabila si fiscala a unui ONG, respectiv Asociatie-After School. Asociatia are 2 invatatori, angajati cu ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)