Am infiintat un SRL-D in 6 martie 2015 pentru a putea depune un plan de afaceri in acest an pentru cei 10000 euro de la stat. Activitatea efectiva a firmei o voi incepe in septembrie 2015, specificul firmei fiind after-school.
Pina atunci, sau respectiv pina cand imi va fi aprobat proiectul ( daca va fi aprobat!) , neavand activitate si deci implicit venit as dori sa ma ocup eu de depunerea declaratiilor .
Puteti sa ma ajutati va rog spunandu-mi ce declaratii trebuie sa depun , unde si in ce termene.
Firma e platitoare de impozit pe venit.
Am nevoie de semnatura unui contabil pe aceste declaratii? Daca da , iar eu am diploma de contabilitate primara , am dreptul sa semnez acele declaratii fiind in acelasi timp si adiministratorul firmei?
Va multumesc pentru raspunsuri
Diana
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.