avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Gradinita si after school privata, SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Gradinita si after school privata, SRL

Gradinita si after school privata, functioneaza cu autorizatie, este SRL.
Masa este servita avand contract cu o firma de catering. Transportul copiilor la si de la gradinita se face cu autoturismele firmei (contract de comodat). Facturarea contributiei parintilor se face separat pentru masa, separat taxa educationala si separat se factureaza transportul. Cum este corecta monografia contabila? Toate acestea sunt venituri care intra in cifra de afaceri si se impoziteaza? Firma este neplatitoare de TVA, micro. Ce declaratii se depun? 112 lunar prin optiune, 100 trimestrial 1% impozit pe venit (are salariati), bilant anual? Care este plafonul pentru trecere la platitor de TVA, tot 300.000 lei? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2021
danetwork, utilizator
Cel mai recent răspuns: danetwork , utilizator 21:06, 28 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila after school Club de  zece Club de zece Monografie contabila after school Masa este servita avand contract cu o firma de catering care elibereaza facutra. Transportul copiilor la after school se ... (vezi toată discuția)
Catering pentru after school stancristina1984 stancristina1984 buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*11 lei, eu incasez de la parinti pe bon ... (vezi toată discuția)
Impozit micro after school stancristina1984 stancristina1984 buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*[b]11 lei [/b]la sfarsitul lunii ptr ... (vezi toată discuția)