avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Monografie contabila after school
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Monografie contabila after school

Monografie contabila after school
Masa este servita avand contract cu o firma de catering care elibereaza facutra. Transportul copiilor la after school se face cu o firma de transport care elibereaza facutra. Facturarea contributiei parintilor se face separat pentru masa, separat taxa educationala si separat se factureaza transportul. Cum este corecta monografia contabila? Toate acestea sunt venituri care intra in cifra de afaceri si se impoziteaza? Firma este neplatitoare de TVA, micro. Ce declaratii se depun?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Club de zece, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:03, 10 Septembrie 2023
Da, toate sunt venituri. Dacă firma este microîntreprindere, se impozitează cu 1%.

Ca să nu se impoziteze ar trebui ca firmele de catering și de transport să elibereze bon fiscal sau să emită factură fiecărui părinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita si after school privata, srl danetwork danetwork Gradinita si after school privata, functioneaza cu autorizatie, este SRL. Masa este servita avand contract cu o firma de catering. Transportul copiilor la si ... (vezi toată discuția)
Catering pentru after school stancristina1984 stancristina1984 buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*11 lei, eu incasez de la parinti pe bon ... (vezi toată discuția)
Impozit micro after school stancristina1984 stancristina1984 buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*[b]11 lei [/b]la sfarsitul lunii ptr ... (vezi toată discuția)