In vecinatatea casei mele la aprox. 2m, intr-un spatiu ingust se desfasoara diverse activitati (atelier reparatii drujbe, motocositoare, etc), banzic care prelucreaza busteni (intra masini mari cu brat, se lucreaza cu stivuitor, drujba, vin tiruri la incarcat scandura), intre orele 08-18.
Intrebare ? Datorita faptului ca firma asta este incadrata ca zona industriala (pe vremea comunistilor fiind acolo un mic C.A.P), oare ei cand au cumparat si si-au deschis diferite activitati nu au avut nevoie de acordul vecinilor, in speta al meu avand casa lipita aproape de ei (fiind intrecut o localitate cu case sasesti) ?
Ei pot desfasura chiar orice activitate (intre orele 08-18) , doar datorita faptului ca
acolo a fost declarata zona industriala, in mijlocul caselor, pe vremea comunistilor, fara a avea nevoie de acordul meu?
Eu ca si proprietar ce drepturi am si cum imi pot apara dreptul la liniste, spre exemplu daca vreau sa stau in gradina inainte de ora 18 sa nu aud non stop stivuitoarele, drujbele, banzicul si rindeaua? Mentionez ca toate actele mediu, primarie, etc, sunt in regula (desi e zgomot), pe precedentul ca functioneaza pe un fost spatiu industrial...mai putin acordul vecinilor (al meu, deoarece dincolo este scoala si gradinita), pe care nu l-am dat niciodata.
Firma
ardeal77
In vecinatatea casei mele la aprox. 2m, intr-un spatiu ingust se desfasoara diverse activitati (atelier reparatii drujbe, motocositoare, etc), banzic care ... (vezi toată discuția)