avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri obtinere atestat traducator
Discuție deschisă în Traduceri

obtinere atestat traducator

Buna ziua,
am absolvit un liceu bilingv pe engleza, as vrea sa stiu daca pt obtinerea atestatului de traducator e destul copia legalizata de bac sau mai trebuie altceva?
si in acest caz stiti cumva ce anume, atestatul de competenta lingvistica in liceu nu l-am dat.
pe siteul Ministerului de Justitie e indicat ca cei care au terminat un astfel de parcurs educational bilingv nu mai trebuie sa sustina examen la Min. Cultelor, si cereau copie legalizata de bac care sa ateste natura studiilor efectuate in limba straina.
printre altele in facultate am obtinut un alt atestat lingvistic pe italaian, ar putea fi si acesta de ajutor eventual?
sigur vreau sa mentionez ca nu ma refer la autorizatia de traducator care poate sau nu sa fie ceruta ulterior ,daca traducatorul intentioneaza sa opereze in domeniu juridic, aici nu e cazul.
Ma refer strict la atestarea de traducataor, am inteles ca pot sa ma prezint direct la Registrul Comertului cu diploma pt un pfa.
in speranta ca ma puteti lamuri , va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mara2015 , utilizator 17:26, 22 Aprilie 2015
Puteti infiinta PFA - Traducator la Registrul Comertului, indepliniti cerintele din punct de vedere a studiilor.
L.C.
BUNA ZIUA,
MULTUMESC FRUMOS, ASA CREDEAM SI EU.
O ZI BUNA :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)