avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere termen angajare aparator legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere termen angajare aparator legal

In cazul in care intimatul intr-un proces doreste sa ceara termen pentru angajarea unui aparator legal, aceasta cerere poate fi depusa pana cel tarziu la prima zi de infatisare. Dar in cazul in care sa spunem cauza se judeca la ora 8 iar intimatul depune cererea la registratura la ora 10, se ia in considerare? Sau in cazul in care intimatul nu poate ajunge la ora la care esta citat poate o alta persoana sa depuna la dosar la grefier inainte de inceperea procesului cererea?
Crererea fie o depuneti inainte de data infatisarii(o puteti trimite si pe fax) ori o faceti inaintea instantei de judecata, incadrul sedintei.
Cel mai bine este ca cererea sa fie depusa prin registratura, cel putin in ziua dinaintea termenului, pentru a evita orice surpriza. Daca sedinta de judecata incepe la ora 8 si cauza se ia pina la ora 10 cind , in ipoteza dvs. se inregistreaza cererea, este discutabil daca instanta mai accepta reluarea cauzei, mai ales daca reclamantul nu mai este prezent. De regula cererile nu se primesc direct de grefierul de sedinta de la parti ( dar, mai stii?.) Solicitarea unui termen pentru angajare de aparator se poate face si verbal, de catre parte , la primul termen de judecata.
va multumesc pentru raspunsuri
Vi se va incuviinta o singura data amanarea cauzei in vederea angajarii unui aparator.
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
nu neaparat...

Alte discuții în legătură

Cerere amanare patalina patalina Ce motive putem gasi pentru a prelungii procesul de divort amiabil. Nu avem avocat si am stabilit sa amanam procesul poate....poate. Avem termen pe 20 ... (vezi toată discuția)
Insolventa-amanare andadeea andadeea am primit citatie cu privire la deschiderea procedurii de insolventa..pot solicita amanare la primul termen pentru angajare avocat sau pentru plata datoriei? (vezi toată discuția)
Actiune suspendata in baza art 155/1 leusan leusan 1) Se introduce o actiune pentru somatie de plata in 2011.Citatia se intoarce cu ,,debitor decedat\"(din 2010).Juristul institutiei creditoare ,cere termen ... (vezi toată discuția)