avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa-amanare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa-amanare

am primit citatie cu privire la deschiderea procedurii de insolventa..pot solicita amanare la primul termen pentru angajare avocat sau pentru plata datoriei?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 12:27, 11 Decembrie 2011
DA puteti solicita un termen
imi puteti indica si temeiul de drept in baza caruia pot solicita termen pentru achitarea datoriei?
CPC
Art. 155. - (1) Amânarea judecăţii în temeiul învoielii părţilor nu se poate încuviinţa decât o singură dată în cursul instanţei.
Art. 156. - (1) Instanţa va putea da un singur termen pentru lipsă de apărare, temeinic motivată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare patalina patalina Ce motive putem gasi pentru a prelungii procesul de divort amiabil. Nu avem avocat si am stabilit sa amanam procesul poate....poate. Avem termen pe 20 ... (vezi toată discuția)
Cerere termen angajare aparator legal ramy84 ramy84 In cazul in care intimatul intr-un proces doreste sa ceara termen pentru angajarea unui aparator legal, aceasta cerere poate fi depusa pana cel tarziu la ... (vezi toată discuția)
Judecarea cu celeritate ContSters136493 ContSters136493 Ce este judecarea cu celeritate,in ce cazuri se poate invoca? (vezi toată discuția)