avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamurire alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamurire alocatie europeana

Pentru o perioada de 15 luni (in ani difeririti) lucrate in Italia, am primit o alocatie pentru 2 copii de 417 euro.Sunt nemultumita de suma rezultata, cui tb. sa ma adresez pentru a afla ce mod de calcul au aplicat.

Alte discuții în legătură

Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului complet bobo bobo am lucrat pina de curind intr-o companie multinationala. nu mai spun ca de-a lungul timpului am primit cu 15 % mai putin decit ne-am inteles la angajare! in ... (vezi toată discuția)