avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Anul trecut 2014 am achizitionat o locuinta cu prima casa(casa).
Iar de fosta sotie am divortat anul acesta in februarie.
In urma divortului i-am oferit pentru perioada cand am stat impreuna
Jumate din cheltuielile rezultate din rate pt casa.
Dar dansa nu vrea nici casa,nu vrea nici despagubirea de la mine.
Vrea despagubirea doar prin partaj.are vreun interes ascuns?
Mentionez ca de la divort si pana in acest moment am continuat sa platesc ratele pentru credit
Ea nu vrea sa deschida actiunea de partaj,si sincer mi se pare absurd sa deschid actiune de partaj ca sa despagubesc pe dansa.
Ce pot face in acest caz?
Nu face decat sa o lungeasca de la o zi la alta,fara sa spuna clar ce pretentii are.
Ce pot sa fac in acest caz?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune Lucian1987 Lucian1987 Buna ziua, Unchiul meu a decedat acum 9 ani. Acesta a deținut un apartament ce a fost achiziționat fiind căsătorit, in 1983. In 1986, soția lui a ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament, eventual bunuri, in cazul concubinajului Grati Grati Buna seara, [b]Ma poate cineva ajuta intr-un caz...bizar?[/b] Am fost casatorita, am divortat de 10 ani, dupa divort eu am cumparat un apartament, cu plata ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament prima casa Sebastian19 Sebastian19 Buna ziua. In 2012 am achizitionat impreuna cu fosta sotie un apartament prim programul prima casa. \eu sunt titularul contractului iar fosta sotie este ... (vezi toată discuția)