avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

O prietena de a mea are urmatoarea situatie:sotul ei a decedat acum 5 ani , ea avand 2 copii.Acum a decedat si soacra ei.Intrebarea ar fi cat au copii ei dreptul la mostenire, avand in vedere ca sunt copiii baiatului ei.Mentionez ca exista si un sot si mai are si o fata . Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:01, 22 Aprilie 2015
CristinC63 a scris:

Intrebarea ar fi cat au copii ei dreptul la mostenire, avand in vedere ca sunt copiii baiatului ei.

La mostenirea cui?

Daca vorbim de soacra decedata, soacra are sot, soacra mai are copii, cine mai vine la mostenirea soacrei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme? dana07 dana07 Buna ziua. Sotul soacrei mele a decedat. Din prima casatorie a acestuia exista un baiat, care nu s-a ocupat niciodata de tatal sau. Cu 10 ani in urma, socrul ... (vezi toată discuția)