avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua , ma puteti ajuta ? Acum 3 ani am cumparat o masina , am facut act de vanzare-cumparare toate bune si frumoase pana am vrut sa o vand , cand m-am dus la ANAF sa vad daca s-a recuperat timbru de mediu , cererea fiind depusa inainte de a-mi vinde masina iar dupa ce mi-a vandut-o a fost acceptata cererea si fostul proprietar si-a recuperat bani !

Intrebarea mea este : se poate recupera acest timbru dupa ce mi-a vandut-o mie ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:54, 24 Aprilie 2015
Da se poate intrucat erau bani dati de dansul.
inseamna ca pot plati timbru de mediu si sa il retrag ulterior dupa vinderea masinii ?
Inseamna ca trebuie sa achitati aceasta taxa iar daca, in urma unei actiuni in instanta, se va constata ca este nedatorata se va restitui de catre Fondul de Mediu, prin Finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru poluare bucadr bucadr Buna ziua, Am primit un instiintare de restituire a taxei de poluare in data de 5 februarie. Banii Trebuiau ridicati in data de 24 februarie dar de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa recuperata,solutii de evitare a taxei la transcrierea pe viitorul proprietar flo1990b flo1990b Buna ziua,intentionez sa vand o masina care are taxa de inmatriculata recuperata de fostul proprietar...am cumparat masina gata inscrisa in 2012 cand nu exista ... (vezi toată discuția)