avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere refuzata cu RDS-RCS
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere refuzata cu RDS-RCS

Buna ziua,

Am un contract pe persoana juridica cu RCS-RDS .Le datorez suma de 113 000 ron. Cei de la rds vor sa le platesc in 5 rate ceea ce imi este imposibil

Le pot achita in 12 rate dar ma lovesc de un refuz
Ce este de facut in acest caz?

Am primit si o instintare de la tribunal cum ca am fost actionat in judecata si am termen de 30 zile sa trimit exceptii

Va rog sa ma ajutati

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:25, 22 Aprilie 2015
Din pacate nu prea aveti ce face. Puteti totusi incerca prin intampinarea pe care o veti depune la instanta sa aratati ca nu sunteti de rea-credinta si sa solicitati esalonarea datoriei pe 12 luni - ramane la aprecierea judecatorului sa se pronunte pe acest aspect.
Buna seara,
Ati incercat o mediere cu RDS si au refuzat sa se prezinte la mediator? Ori ati incercat sa discutati direct iar ei v-au refuzat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu rds turboxxl turboxxl Buna seara, Am incheiat un contract de un an pe persoana juridica cu rds care l-am prelungit pentru inca 1 ani.In luna 18 am ajuns in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Problema juridica cu rcs-rds turboxxl turboxxl Buna seara, Am incheiat un contract de un an pe persoana juridica cu rds care l-am prelungit pentru inca 1 ani.In luna 18 am ajuns in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)