avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema juridica cu RCS-RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema juridica cu RCS-RDS

Buna seara,

Am incheiat un contract de un an pe persoana juridica cu rds care l-am prelungit pentru inca 1 ani.In luna 18 am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati facturile si ieri am fost actionat in judecata pentru suma de 92000 ron si penalitati de intarziere 0.2% pe zi ajugand la 135 000 ron

Am incercat sa fac o adresa catre rds sa esaloneze facturile sa pot achita toata suma in 12 luni/rate.Raspunsul celor de la rds a venit ca nu se poate decat pe 5 luni ceea ce este imposibil pentru mine.

Care ar putea fi consecintele in urma unui proces cu cei de la rds

Nu ma sustrag de la plata doar ca nu pot in conditiile in care vor ei

Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:47, 21 Aprilie 2015
92000 lei, am citit bine? Ce contract aveti? O strada de servere sau ce?

turboxxl a scris:

Care ar putea fi consecintele in urma unui proces cu cei de la rds

Consecintele ar putea fi acordarea de catre instanta a unui moratoriu legal sau constatarea creantei si incuviintarea executarii silite, dupa caz.
Am gresit suma, daca are importanta sau conteaza suma 9200 ron si 13000 cu penalizari de inrarziere
Nu conteaza suma (sau ma rog, are o anumita importanta, mai mult pentru creditor), deci raspunsul ramane acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu rds turboxxl turboxxl Buna seara, Am incheiat un contract de un an pe persoana juridica cu rds care l-am prelungit pentru inca 1 ani.In luna 18 am ajuns in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Mediere refuzata cu rds-rcs turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un contract pe persoana juridica cu RCS-RDS .Le datorez suma de 113 000 ron. Cei de la rds vor sa le platesc in 5 rate ceea ce imi este ... (vezi toată discuția)
Penalități foarte mari la sumele restante la întreținere. cum pot verifica modul în care s-a făcut calculul? stan cristina stan cristina Buna ziua, am si eu o problema cu calculul penalitatilor la intretinere ! Am fost data in judecata pentru suma de 13 000 ( reprezentand debit+ penalitati la ... (vezi toată discuția)