avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CARD SANATATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CARD SANATATE

Buna ziua

Ce facem in situatia in care nu am primit cardul prin posta si nici la CASMB nu se gaseste?
Nicaieri nu se spune nimic in acest sens.
:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 22 Aprilie 2015
Se verifica in sistemul informatic apoi se depune o cerere la casa de sanatate de care apartineti si asteptati sa primiti un sms de confirmare pentru ridicarea acestuia (asta e procedura la nivel teoretic - practic trebuie sa va inarmati cu rabdare si intelegere).
Persoanele care nu au primit cardul prin serviciile postale si doresc sa isi ridice cardul national de la sediul CASMB (chiar daca se va decide distribuirea acestora prin medicii de familie) vor depune o cerere conform modelului atasat, la care vor atasa o copie dupa actul de identitate, urmand a fi contactati pentru a li se comunica data la care sunt programati.

detalii : [ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.
Dar intrebarea era: Ce facem in situatia in care NU am primit cardul prin posta SI NICI LA CASMB NU SE GASESTE? SPUN CEI DE ACOLO CA NU L-AU PRIMIT. CA S-A DISTRIBUIT (ADICA L-AS FI PRIMIT). Cei de la posta cand m-am tot dus, au cautat si mi-au spus de fiecare data ca nu l-au primit.
Nicaieri nu se spune nimic in acest sens!!!
Multumesc.
Puteti solicita emiterea unui alt card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)
Pensie restanta mary har mary har :(buna ziua!am de primit pensia restanta pe 3 luni.am fost la casa pensiilor si am facut o cerere pt a mi fi da ta.intrebarea mea e de unde ridic aceasta ... (vezi toată discuția)