avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie restanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie restanta

:(buna ziua!am de primit pensia restanta pe 3 luni.am fost la casa pensiilor si am facut o cerere pt a mi fi da ta.intrebarea mea e de unde ridic aceasta restanta ?de la casa pensiilor sau tot prin posta vine?de la posta nu am fost anuntata ca se da....nu am primit aviz....asa ca a fost returnata.subliniez ca e prima pensie pe care o ridic,si nu stiu amanunte.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:25, 30 Noiembrie 2010
Diferentele de pensie s-au intors ca neachitate la casa de pensii? Daca ati ales ca modalitate de plata posta, ar fi trebuit sa primiti aviz.

Teoretic, acum ar trebui sa ridicati diferentele de pensie de la casa de pensii. Daca nu sunt bani, s-ar putea sa asteptati din nou sa va fie platite prin posta. Discutati cu oficiul postal, daca nu ati primit aviz situatia se poate repeta.
=D>va multumesc frumos!
cererea am facut o la casa judeteana de pensii,mi s a dat un nr de inregistrare si mi s a spus ca in decurs de o luna o pot ridica.banuiesc ca tot de la casa pensiilor.
mary har a scris:
cererea am facut o la casa judeteana de pensii,mi s a dat un nr de inregistrare si mi s a spus ca in decurs de o luna o pot ridica.banuiesc ca tot de la casa pensiilor.

Sa stiti ca nu-mi dau seama de unde puteti ridica diferentele de pensie. Nu v-au spus cei de la pensii nimic concret? Daca nu v-au programat la caserie, tot prin posta vin banii. Intrebati inca o data la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas drakin drakin In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns. In al doilea rand Oficiul Postal ar trebui sa aiba in evidenta in registru sau un document care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Pensia tatalui decedat ContSters356923 ContSters356923 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind pensia tatalui meu decedat. Tata a murit de curand si nu stiu ce sa fac pentru a ridica pensia de ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii dcorodan dcorodan Buna ziua, Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere ... (vezi toată discuția)