avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara copil major handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara copil major handicap

pentru un copil major (19 ani) cu handicap grav psihic tatal este obligat sa mai plateasca pensie alimentara si dupa implinirea varstei de 18 ani in cazul in care copilul este incredintat spre crestere mamei?mentionez ca fata necesita ingrijire permanenta a unui adult.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2015
cata7219, utilizator
Cel mai recent răspuns: Moni75 , utilizator 15:42, 14 Octombrie 2020
Buna seara.
Accesati acest link si veti gasi raspunsul la intrebare.

www.avocatnet.ro/content/for...
Copilul nu beneficiaza de venituri ? Banuiesc ca e incadrat in grad de handicap si are venit - ajutor pt insotitor.
Puteti cere ca tatal sa ii completeze venitul, instanta hotaraste daca il obliga sau nu.
Buna ziua,daca copilul meu are 22de ani cu handicap grav cu insotitor si pus sub interdictie tatal poate fi obligat sa ii mai plateasca pensie alimentara si pana la ce varsta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instituire tutelă asupra unei persoane cu handicap grav, la implinirea vârstei de 18 ani Stoflea Stoflea Bună ziua. Am un fiu cu handicap grav, iar in luna decembrie implineste 18 ani. Avem un certificat de handicap GRAV CU ASISTENT PERSONAL valabil până la ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului minor sau major in cazul divortului parintilor inger_parasit inger_parasit Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile unui copil minor sau major daca cei doi parinti se despart pe motiv ca nu se mai inteleg ? ( dupa 20 ani de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florinda florinda In 2006 in urma divortului ,fiica mea a fost incredintata tatalui sau in urma audierii ei si a solicitarii acesteia de a sta cu tatal sau. Prin hotararea de ... (vezi toată discuția)