avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de predare -primire imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de predare -primire imobil

Buna ziua,

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, direct de la dezvoltator. Dupa semnarea contractului de vanzare - cumparare, am fost chemat sa semnez un proces verbal de receptie. Nu am putut atunci sa ajung, deoarece eram plecat din localitate, mi-a zis ca nu este nici o problema si il voi semna cand voi reveni. Cand am revenit in localitate, mi-a spus ca este prea tarziu sa il semnam si ca oricum nu are nici o valoare, ca reprezinta doar o evidenta a lor ca a fost predat in ordine.
Este vreo problema daca nu am semnat acest proces? Voi avea nevoie de el pe viitor?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2015
marius021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:25, 22 Aprilie 2015
Buna ziua,
Este bine sa aveti acel act care este posibil sa va trebuiasca la o eventuala instrainare a imobilului. Solicitati un exemplar de la dezvoltator care era obligat sa vi-l inmaneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare cumparare maria stan maria stan Buna ziua! Am semnat acum un an un contract de vanzare cumparare ptr un apartament situat intr-un bloc nou. Nici pana-n ziua de azi constructia nu este gata. ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)