avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Semnat in locul administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Semnat in locul administratorului

buna ziua, in urma cu o luna am primit o instiintare de plata pentru o amenda rovinieta din anul 2012 pe firma, in urma contestarii acesteia s-a cerut de catre cealalta parte respingerea cereii pe motivul tardivitatii si prezentand o confirmare de primire a procesului verbal din luna a 6a 2012. aceasta confirmare este semnata de sotul administatorului firmei,iar la calitate este precizat "administrator", insa acesta nu are nicio calitate in socitate si nu isi aminteste nimic in legatura cu acest proces verbal sau cu primirea lui. va rog sa imi spuneti, in situatia in care se va invoca in instanta ca plicul nu a fost inmanat administratorului,deci termenul nu s-a scurs de la acea data, ce poate sa pateasca sotul care a semnat confirmarea de primire si a folosit stampila societatii sau ce altceva putem invoca. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Coruptie sau prostie? LiviuCotfas LiviuCotfas In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului ... (vezi toată discuția)
Taxa pod fetesti danielau danielau Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms. Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita - tardivitate Lucian_bz Lucian_bz O sa incerc sa sintetizez pe cat posibil: - contract credit din 2007; - incuviintarea executarii silite de catre instanta in luna a 6-a 2014; - luna a ... (vezi toată discuția)