avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna termenul de avalist?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna termenul de avalist?

Buna seara.Cu o intrebare vreau sa va deranjez. Urmeaza sa imi achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin programul prima casa. De la banca mi-au dat doua formulare sa le completeze parintii mei,in contractul incheiat cu banca ei figureaza ca fiind avalisti pentru credit. Ce inseamna acest termen si cu ce-i obliga pe ai mei parinti acest termen in contract.Vreau sa mentionez ca doamna de la banca a taiat cu pixul pe contract termenul de codebitor si a scris in loc termenul avalist.Ce inseamna acest lucru. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:47, 22 Aprilie 2015
Buna seara!

Avalist inseamna girant.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)