avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar pe imobil sediu social
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar pe imobil sediu social

Buna ziua,

Am semnat la notar o promisiune bilaterala pentru cumpararea printr-un credit ipotecar a unui imobil oferit spre vanzare de o firma. Ulterior, citind mai atent documentul, am descoperit ca firma respectiva are sediul social chiar in imobilul respectiv.

Nu am fost informat despre acest aspect de catre imputernicitul firmei cu care am semnat documentul si nici nu am fost atentionat de catre notar.

Functionarii bancii de la care am solicitat creditul nu mi-au oferit un raspuns convingator vizavi de aceasta situatie.

Ce ma sfatuiti ? La ce riscuri ma expun mergand mai departe cu achizitia ?

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de cesiune a unei promisiuni expirate Lumuu Lumuu Buna ziua! Doresc sa cer niste pareri de la specialistii in domeniu. Zilele acestea am incheiat o \'promisiune bilaterala de cesiune a promisiunii ... (vezi toată discuția)
Achizitionare prin prima casa apartament ipotecat calinn_g calinn_g Buna seara, Doresc sa achizitionez prin Prima Casa un apartament pe care proprietarul mai are de platit 14000 de euro din creditul ipotecar. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar,dar proprietarul a vorbit cu altcineva înaintea mea și a ajuns pana la faza in care ap.a fost ... (vezi toată discuția)