avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar

Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar,dar proprietarul a vorbit cu altcineva înaintea mea și a ajuns pana la faza in care ap.a fost văzut de un evaluator.El zice ca nu a primit niciun avans și nu a semnat nimic.Acum vrea sa îmi vândă mie,dar,oare se mai poate răzgândi?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cjo09 , utilizator 08:52, 21 Iulie 2019
puteti semna o promisiune bilaterala de vanzare cumparare. aceasta se noteaza in CF a imobilului. iar cand va iese creditul, faceti vanzarea. orice proprietar poate oricand apela la un evaluator. daca imobilul e pe firma, e chiar obligatorie evaluarea periodica
moral nu se mai poate razgandi.. de ce s-a razgandit de fapt ? I-o fi zis evaluatorul ca acel ap nu " face" banii pe care ii cere si i s-a oferit mai putin? Sigur ca daca nu au ajuns la o intelegere asupra pretului, vanzatorul vinde celui ce ii da pretul cerut sau cat mai aproape.
Mulțumesc!Nu stiu ce sa întâmplat,eu ma gândeam ca nu se mai poate răzgândi.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2019
cjo09, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de curand am semnat o promisiune de plata bilaterala ... Dulce Stefan Dulce Stefan Buna ziua! De curand am semnat o promisiune de plata bilaterala in vederea cumpararii unui imobil prin credit ipotecar. In urma evaluarii reiese ca imobilul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare sosososo sosososo Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: am incheiat un antecontract vanzare-cumparare pt un teren intravilan (eu vanzatorul).In contract ... (vezi toată discuția)
Expirare termen antecontract vanzare apartament alice.elena60 alice.elena60 Buna ziua. In calitate de vanzator am facut in urma cu aproape 2 luni un antecontract de vanzare a apartamentului meu( am primit si avans ) in care se ... (vezi toată discuția)