avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! De curand am semnat o promisiune de plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! De curand am semnat o promisiune de plata bilaterala ...

Buna ziua!
De curand am semnat o promisiune de plata bilaterala in vederea cumpararii unui imobil prin credit ipotecar. In urma evaluarii reiese ca imobilul nu valoreaza suma pe care vanzatorul o cere.
In acest caz este posibil, legal vorbind, sa pierd avansul dat la semnarea promisiunii de plata?
Eu nu m-am razgandit in privinta cumpararii, dar evaluatorul a estimat pretul imibilului putin peste jumate din pretul cerut de catre vanzator.

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar,dar proprietarul a vorbit cu altcineva înaintea mea și a ajuns pana la faza in care ap.a fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara! urmează să achiziționăm un imobil prin credit ... Ancaaaaaa Ancaaaaaa Bună seara! Urmează să achiziționăm un imobil prin credit ipotecar. Astăzi am fost la notar cu vânzătorul, pentru a verifica actele, însă acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)