avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viteza maxima admisa in oras ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viteza maxima admisa in oras ?

care este viteza maxima admisa in oras 50 sau 60 km/ora ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:35, 25 Iunie 2009
50 km/h
prin 2007 parca se vorbea de o marire a acesteia la 60 km/ ora . Nu a mai fost aplicata ?
Limita de viteză în localităţi va creşte de la 50 la 60 de km pe oră.
50,dar pt.depasirea vitezei cu pana la 10 km ,deci in acest caz max. 60, nu se da amenda.
anca_zse a scris:

50,dar pt.depasirea vitezei cu pana la 10 km ,deci in acest caz max. 60, nu se da amenda.

Cunosc persoane care la 55 km /h a luat amenda si 2 puncte penalizare....deci 50 Km/h

Alte discuții în legătură

Viteza maxima Lipi Lipi Tocmai m-am pricopsit cu o amenda pt depasirea vitezei maxime... De fapt inca nu m-am pricopsit pentru ca am refuzat semnarea pv si astept sa mi-l trimita ... (vezi toată discuția)
Nedumerire amenda radar. mariuss_suciu mariuss_suciu Buna seara. Azinoapte, in timp ce conduceam dinspre Sebes spre Sibiu, in comuna CRISTIAN, am fost inregistrat de cei de la rutiera ruland cu viteza de 95km/h ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)