avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viteza maxima admisa in oras ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viteza maxima admisa in oras ?

care este viteza maxima admisa in oras 50 sau 60 km/ora ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:35, 25 Iunie 2009
Viteza maxima in localitati (daca nu exista restrictii) este de 50 km/h, darnu se amendeaza pana la 59 km/h. La viteza de 60 km/h se aplica sanctiune.
Politistii care au amendat la 55 km/h nu cunosc Codul Rutier si ar trebui trimisi la reciclare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viteza maxima Lipi Lipi Tocmai m-am pricopsit cu o amenda pt depasirea vitezei maxime... De fapt inca nu m-am pricopsit pentru ca am refuzat semnarea pv si astept sa mi-l trimita ... (vezi toată discuția)
Nedumerire amenda radar. mariuss_suciu mariuss_suciu Buna seara. Azinoapte, in timp ce conduceam dinspre Sebes spre Sibiu, in comuna CRISTIAN, am fost inregistrat de cei de la rutiera ruland cu viteza de 95km/h ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)