avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare act administrativ emis in baza unei hotarari ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare act administrativ emis in baza unei hotarari casate

Am nevoie de o opinie avizata:
A fost emisa o decizie de atragere a raspunderii in solidar in baza avizului dat de judecatorul sindic. Ulterior s-a casat acea hotarare si s-a trimis cauza spre rejudecare.
La acest moment, s-a respins avizul dat de judecatorul sindic, insa procedura de atragere a raspunderii solidare este in curs.
Vreau sa solicit ANAF-ului sa desfiinteze actele subsecvente avizului intrucat au fost emise in baza unei hotarari casate.
Ce trebuie sa fac in acest sens si ce temei legal trebuie sa invoc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 10:00, 24 Aprilie 2015
Dupa noul cod fiscal, nu a intampinat nimeni o asemenea situatie?
Nu stiu daca trebuie sa depun intai la ANAF, ca procedura prealabila si apoi in contencios. Ce forma va lua acest tip de contestatie? Pot avea ca temei art 311CPC sau trebuie sa fac referire la legislatia fiscala?
Cine ma poate ajuta cu o opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele schimbarii legislatiei fiscale mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a administratorului si il obtine. Persoana ... (vezi toată discuția)
Lipsa dreptului la aparare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Punem in discutie urmatoarea speta: In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita recalcularea deciziei de impunere dupa radierea firmei? Alabastru2015 Alabastru2015 Buna ziua! Va adresez o intrebare la care nu reusesc sa gasesc un raspuns: In anul 2013 am facut o contestatie la o decizie de impunere emisa pe societatea x ... (vezi toată discuția)