Bunadimineata ,
Inca o data ,va multumesc de raspuns gi-jane2@
Si DA , exact la acea modalitate de calcul ma refeream cea pe care a-ti expuso la puct Nr 2 .
Documentele de la Judecatorie au venit in cascada , fara sa am ragazul sa ma dezmeticesc prea bine la ce se refera .In sensul ca am primit (din vina postei probabil ) cu ceva intarziere documentul care se referea la SOMATIA platirii noului cuantum al cautiunii ,cel de 14.500 lei .
A fost urmat la foarte scurt timp de citatia la Judecatorie .Eu in naivitatea mea credeam ca va veni si un reprezentant al Bancii si acolo voi avea posibilitatea sa solicit lamuriri despre noul cuantum al cautiunii , practic dublat .
Banuiesc ca acum e tardiv sa mai cer recalcularea cuantumui cautiunii , practic nici nu vad de ce as mai depune-o .Am inteles , trebuia sa fo facut-o atunci ,cat era in termen .
O alta intrebare -va rog - daca-mi permiteti : La ce va referiti ,cand spuneti "Procesul in Contestatie " trebuia sa-l fi continuat ? Ce as mai putea face acum ? Evident , doar pentru o amanare /tergiversare care sa duca evident doar la a castiga timp pentru a ma ocupa personal de vanzare .
Si inca o "semi-intrebare " , ca speram ca cea de sus ,e ultima in acest post . Ce inseamna Contestatie la Titlu ? Doar am auzit expresia la un avocat si banuiesc ca se refera tot la o extindere a timpului pe care il pot avea la dispozitie (sa vand ) .Evident ca nu mai sper nimic altceva . Normal ca in acest timp ( daca va exista ) sper sa am bani pentru a contacta un avocat specializat in asa ceva , gandindu-ma la unele (posibile) clauze abuzive din contract .
In fraza de mai sus , ma refeream la acest articol , tot de pe acest forum pe care-l urmaresc demult :
Link :
www.avocatnet.ro/content/art...
Si cu scuzele de rigoare ca postez de pe alt site (sper ca nu incalc vreo regula , iar daca o fac ,nu ma deranjeaza sa fie sters ) as dori sa va supun atentiei o stire gasita intamplator pe internet ,dar care mi-a atras atentia fiind in legatura mai mult cu prima mea postare ,referitor la obligatia bancii de a-mi aduce notificari INAINTE de declansarea procedurii de ex silita .
Aici in stire fac referire la pct b)
Link :
[ link extern ] /
P.S Referitor la ultimele 2 link-uri , este doar o speranta pe care o intrezaresc , dar mai inainte trebuie sa am si timpul fizic ,timp probabil obtinut doar din ce a-ti spus dumneavoastra cand v-ati referit la Procesul in Contestatie sau din "semi-intrebarea " mea cand m-am referit la Contestatie la titlu .