avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare.

Fiica mea casatorita fiind a decedat intr-un accident de circulatie, dupa 2 zile a decedat si sotul ei. Cei doi nu aveau copii. Fiica mea detinea mai multe bunuri dobandite inaintea casatoriei si avea si un testament in care este stipulat ca imi lasa mie toata mostenirea.

Ce e de facut in acest caz? Cine ce si cat mosteneste? Pe cine mai trebuie sa schem la succesiune?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:15, 24 Aprilie 2015
Daca aveti testament, mosteniti numai dvs.
Fara testament mai venea tatal defunctei si frati daca avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire paula38 paula38 Buna ziua ,problema este urmatoarea ,sunt casatorita ,am incheiat o conventie de separare de bunuri ,inainte de casatorie detineam un imobil ,in timpul ... (vezi toată discuția)
Mostenire -explicatie va rog ContSters25226 ContSters25226 Situatia este urmatoarea: sot , sotie 2 copii sotia moare sotul se recasatoreste , iar cea de a doua sotie are deja o fiica din alta casatorie. In acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune soți Adi. M. P. Adi. M. P. Bună ziua. Care sunt drepturile de succesiune ale intre soți. În cazul nostru : sotul are doi copii din căsătorii anterioare. Deține o casa cumarata pe ... (vezi toată discuția)