avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia de divort

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava zic eu. Avocatul meu ma tot amageste si ma minte de pe data de 17 ca imi trimite decizia de divort, lucrul acesta neintamplandu-se nici pana azi. Eu am nevoie urgenta de acea decizie, intrucat problema este ca sunt insarcinata si peste 3 zile ar fi termenul sa nasc, iar eu vreau sa am acea decizie in mana sa nu mai fie nevoie sa merg in instanta cu iubitul meu. Daca mama merge la judecatoria unde s-a pronuntat divortul, cei de acolo ii pot elibera macar o copie dupa aceasta decizie? Pentru ca precizez faptul ca este foarte urgent. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: AnnaMaria28 , utilizator 10:43, 26 Aprilie 2015
Buletinul nu vi-l perforeaza nimeni , iar daca v-ar fi perforat, ce ati face, mergeti cu el perforat sa va legitimati la spital ?
De rezolvat situatia copilului se va rezolva, dar nu acum asa cum va doriti.
Rudele iubitului conteaza mai putin, nu cu ele traiti si daca ar afla si se supara, le trece.
Okk am inteles. Multumesc frumos pt. tot ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ... Anamaria9294 Anamaria9294 Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ne-am separat. Fiind cu pandemia nu am apucat sa venim in tara sa divortam .cu ceva timp ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)