avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Am o intrebare ce reprezinta onorariul unui executor judecatoresc?#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:46, 25 Aprilie 2015
Onorariul executoriului reprezinta demersuri desfasurate de catre acesta=acte si actiuni cu scopul executarii titlului executoriu
Munca lui. ;)
Mai exact la un credit de 3752.37 onorariul lui este de 1448.93 ,
in conditile in care mai am un un alt credit tot la aceas banca si tot acelas executor mai imi percepe al onorariu in val. de 1452.91 iar creditul fiind de 3784.42.
In cazul in care legea spune ca pentru creanţele în valoare de
până la 50.000 lei inclusiv, onorariul
maxim este de 10% din suma
reprezentând valoarea creanţei ce face obiectul executării silite .
Este normal ?
Multumesc si astept raspuns.
In aceasta situatie, puteti depune o contestatie la executare prin care contestati valoarea nelegala a onorariului executorului. Initial discutati cu acesta, poate ca este o eroare...;)
Oare se mai poate face contestatie acum dupa ce am achitat 6 luni?
Multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita ContSters413966 ContSters413966 Buna! am primit o adresa de la judecatorie unde scrie ca trebuie sa achit taxa pt xero copiere a dosarului executional, dar nu scrie unde se plateste.In ... (vezi toată discuția)
Executare silita saly30 saly30 buna ziua am castigat un proces cu hotarare definitiva la judecatorie.Hotararea definitiva am investit-o cu titlu executoriu pentru a-mi recupera 15000 eur ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)